Clash of the Titans

Back to overviewWhere:Acu
Date:2015/04/03
Time:18:00 - 00:00
Costs: 3
Address:Voorstraat 71, 3512 AK Utrecht, Utrecht (NL)
loading map...


More INFO

De zevende voorronde van The Clash of the Titans!

Line-up:
The Mad Baron
Met verschillende ritmeverschuivingen, oneven maatsoorten en balladisch meeslepende gitaren, neemt The Mad Baron je mee op een zelfbewuste droomreis, om je daarna hard wakker te schudden met hun energiek , aggressieve stukken vol gefrustreerde uitingen. In een macabere dans weeft Eduardo’s baswerk, de gitaren van Youri en Gijs samen met Sebastiaan’s bonkende drums – terwijl Frank rondspringt - zorgen ze ervoor dat je wakker wordt geschud door de mist voor je ogen te laten verdwijnen.

The Cuban Cigar Club
Wat krijg je als je vier beunhazen een instrument geeft, overgiet met bier, adrenaline en een cubaanse cigaar in hun bek douwt? Deze uit de klei getrokken jonge honden lijden allemaal aan honsdolheid. In een ouwe roestbak a la de A-Team Chevy touren we het continent rond en vallen we iedereen lastig met ons kabaal. Totdat je trommelvliezen het niet meer uithouden en het gitaargejank je de neus uitkomt. Een paar oelewappers in een repetitie-hok messin’ around. Resultaat: loeiharde rock ‘n roll garage blues. Met riffs ala the Keys, solos like Jimi, bluesharps like Muddy and energy like rage against. It's The Cuban Cigar Club.

Sam Rodrigues
Sam Rodrigues is een opkomende muzikant uit Utrecht die met zijn muziek een eigen, originele mix weet te creëren tussen zijn Funk en Rock invloeden met zijn Pop gevoel voor het liedje. Oude en nieuwe stijlen komen samen en zorgen voor een verfrissend geluid die niet gebonden is maar bindt.

The Seem
Waar ze ooit begonnen met het spelen van covers is de focus nu vooral bij het schrijven en opnemen van hun eigen meidenrock nummers met een rauw randje te vinden.De een luistert naar singer-songwriters, de ander voornamelijk naar de radio, weer een ander is te vinden
in de metal scene en ga zo maar door. Een van de moeilijkste vragen die je de dames kan stellen is ‘welk genre is jullie muziek?’
Wat wij spelen? Roze Rock.Vrouwelijk, stevig en recht door zee.

Seven to Eleven
De popformatie Seven to Eleven is een beginnende band uit Utrecht. Seven to Eleven valt op door originele liedjes die lekker in het gehoor liggen, maar niet voorspelbaar zijn. Mooie melodielijnen, verhalende teksten en plotselinge tempowisselingen maken de liedjes van Seven to Eleven niet alleen fijn om naar te luisteren, maar ook spannend.


Entree €3,-

Comment!