Extase Mexican Party

Back to overviewWhere:Mexican Party: Pene Corrida + The Mad Baron
Date:2014/12/19
Time:19:00 - 02:00
Costs: 0
Address:Heuvelring 112, Tilburg (NL)
loading map...


More INFO

Dress up like a real Mexican and you might win in the costume contest!
Specials treats and shots…

Live: Pene Corrida

Pene Corrida is een bende van beruchte schavuiten en schurken, bestaande uit zes illegale Mexicanen uit het ruige wilde westen. De drooglegging in de jaren’20 dwong de mannen ertoe de overtocht te maken naar Nederland. Het zoeken naar werk in de bank en-treinroofindustrie bleek helaas onsuccesvol.

Om de tijd te doden bracht Pene Corrida talloze avonden door in de vele barren en kroegen die ons land rijk is. Daar maakten zij kennis met het fenomeen top40-muziek.
Te veel corona, een vleugje tequila en een verkeerde afslag deed de mannen doen verkeren op een metal festival. Omringd door metal, de gedachte aan talloze avonden popmuziek en de tequila in het bloed deed de mannen doen dromen van een betere toekomst.
De mannen, werkloos en met weinig geld op zak, vonden het tijd voor een revolutie. Aan de ene kant door accuut geldgebrek, aan de andere kant pure passie. Het is tijd om de popindustrie op hun grondvesten te doen schudden met bruut geweld, kanonschoten en subsonische geluidsgolven die elke cactus in Mexico laat omvallen.

Het is tijd voor Pene Corrida!

Support is de band Mad Baron
Meer info: https://www.facebook.com/themadbaronband?fref=ts

Cafe open: 19.00 uur
Zaal open: 21.00 uur
Aanvang: 21.30 uur
Aansluitend DJ set
Toegang: gratis

Comment!